En doftfri remover från Depend!

En doftfri nagellacksremover!

Nu är de andra gången jag köper denna remover, varför? Jo för den doftar ingenting! Eller jo om du sätter den under näsan och drar in, men då är mer frågan varför du skulle göra de? Haha! Hur vet jag om de tänker du nu kanske? Jo för jag var såklart tvungen att testa… haha!

Den blir lite för oljig kan jag tycka och visst tar de liiiite längre tid att få bort nagellacket. Men att den är doftfri gör de ändå värt. Lägg på ordentligt med remover på en bomullspad och så håller du på nageln en stund innan du börjar gnugga in för att sedan sen dra bort från nageln. På det sättet får man lättast bort allt tycker jag. (Som ni ser på bilden nedan)

Jag får tillsist alltid tvätta händerna efter jag tagit bort då de blir lite väl oljigt, samma med tårna. Annars blir de oljespår överallt…

Oljan har ju faktiskt en funktion då den hjälper till att inte naglarna blir helt uttorkade som jag annars upplever att de blir med andra removers…

Så innan jag hittar någon annan som också är doftfri, till ett bra pris och som inte gör att nagelbanden ser ut som fnöske så håller jag mig till denna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *