Maria Nilas scalpbrush

Köpte denna scalpborste för att jag ville verkligen komma åt hårbotten när jag använde schampoo men framförallt när jag går in med ett detox schampoo.

Tycker verkligen den är riktigt bra! Jag va rädd att de skulle bli en pryl jag använde en gång och sedan ledsna. Men icke! Använder den varje gång och jag tycker verkligen håret håller sig längre utan tvätt. Vilket egentligen inte är konstigt då jag får bort mer orenheter med hjälp av denna. Den är perfekt hård att man verkligen känner att den kommer åt utan att göra ont. Den gör verkligen sitt jobb, och riktigt bra också! Måste erkänna att de är en skön upplevelse att använda den. Ett köp jag inte ångrar ett dugg!!

Kan verkligen rekommendera denna!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *