Redken Acitic Bonding Serie

OM MIG: Jag har ett typiskt skandinaviskt svenskt blont hår med mycket och fina hårstrån. Men också slitet från lite behandlingar för att hålla håret kallt som jag vill ha de.

Jag kan ofta uppleva att vårdande serier på mitt hår kan göra att de tynger ner och gör mitt hår fort flottigt. Men inte i denna serie! Gillar flaskorna och utseendet, de står stadigt och de är lätt att få ut rätt mängd produkt. Jag har annars ganska rakt och livlöst hår men jag upplever att jag får mer självfall när jag använder denna serie, vilket jag uppskattar!

Schampoo

Redan efter första användning kände jag att denna kommer jag gilla. Upplever verkligen att mitt hår känns glansigt och känns otroligt fylligt!
Doften är ljuvlig och känns väldigt lyxig! Formulan har jag heller inget att klaga på.

Man får ett riktigt bra lödder som jag tycker är en extremt viktig egenskap när de kommer till schampoo och de utan att ta så mycket!

Balsam

Upplever verkligen att mitt hår känns glansigt och känns otroligt fylligt! Doften är ljuvlig och känns väldigt lyxig! Formulan har jag heller inget att klaga på. Verkligen riktigt riktigt bra!

Concentrate lotion

Mitt hår behöver verkligen extra näring och fukt och denna gör sitt jobb, otroligt bra!

Denna serie funkade somsagt verkligen på mitt hår, och kommer verkligen köpas igen!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *