The Green Mask!

Denna gröna shrek-masken är en sjukt bra detoxkur och den gör magi med din hy! 

Mantle, The Green Mask funkar som en lermask men UTAN att torka ut, som jag tyvärr upplever att många lermasker gör. Den irriterar heller inte hudbarriären. Den doftar gott och jag tycker jag får ett otroligt resultat direkt! Jag känner mig alltid ren efter och huden blir så len och mjuk. Den jämnar också ut huden!

Den gröna matchan är trendig att dricka, men det är även en ingrediens i denna mask. Den är full med antioxidanter samt 2 % BHA som exfolierar och slätar ut ojämnheter. Den innehåller också fermenterad honung som verkar lugnande och passar en känslig hy.

Du behöver dock ganska mycket produkt vilket gör den väldigt dyr, men trots detta älskar jag den! Jag kommer INTE vilja vara utan den trots att de är en dyrgrip. Man kan ju inte heller annat än att älska den illgröna färgen.

LÖP OCH KÖP FÖR BÖVELEN!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *