Banila CO Cleansing balm

Förstår verkligen hypen kring denna oljerengöring och ligger som en självklar etta på min topplista på prisjakt!

Den är så bra på så många sätt!!

Formulan som faktiskt är det viktigaste är otrolig. Den tar bort precis allt och är så lätt att jobba med. Det följer med en spatel som jag rekommenderar att använda. Ingen risk för att spilla då formulan smälter först när den kommer på hyn. Vilket jag älskar! Sedan använder jag cirkulära rörelser för att ta bort sminket och min spf. Lätt att skölja av, svider inte i ögonen och lämnar inte en klibbig yta!

Rengöringen kommer i flera olika storlekar (180ml, 100ml och 50ml). Men finns också att köpa som ett set av 4 st med 7 ml! Perfekt om du är på resande fot! Men också även om du vill prova vilken som passar dig bäst utan att behöva betala en förmögenhet 🙂

Banila Co. Clean It Zero finns också med olika rengörande egenskaper beroende på vad man har för hudtyp. Sinnessjukt bra! ’Original’ ska passa till alla hudtyper då den innehåller esterolja och vitamin E som är vårdande. Doften är fantastisk och utseendet kan verkligen beskrivas som färgglatt, som ni kan se! Riktigt riktigt bra till ett grymt bra pris!

Sedan har vi denna rackare, deras Foam Cleanser. Den är riktigt bra. Om man inte gillar känslan att rengöring lämnar något efter sig eller att man känner sig kladdig, oljig så ska man ha denna. Denna blir du verkligen ”torr” av. Och då menar jag inte att din hy blir torr utan den gör verkligen att de känns som att du är ren och inte har någon produkt alls kvar i ansiktet efter användning. Det enda dåliga med denna är att den svider verkligen om man får i ögonen, ganska rejält. Detta drar ner ganska mkt på betyget för min del. Synd, för annars är de en grym kombo tillsammans med deras balm. Annars riktigt bra doft och prisvärd för den är väldigt dryg.

Balmet är sjukt bra till ett riktigt bra pris!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *