Remington – Pro Luxe Adaptive Hot Airstyler

Luftigt och sjukt fint självfall!

Man märker att de krävs lite övning för att få till rätt teknik med detta verktyg, och tillbehör. Den runda borsten för lockar funkade inte alls för mig utan den trasslade mest håret. Det verktyget jag kommer använda mig utav är framförallt den ovala som ger mig ett otroligt självfall. Håret känns luftigt jämförts med om jag skulle föna och sedan använda ett plattång.

Gillar verkligen tekniken att den anpassar sig efter vad mitt hår behöver för värme genom AI teknologin. Sensorn läser alltså av hårets temperatur 2 gånger i sekunden!

Plus för den långa sladden. De är alltid uppskattat! Tyvärr tyckte jag funktionen med kall luft inte levererade. Den skulle varit mkt kallare för att jag skulle känna att den fyller sin funktion.

Jag tror att den hade funkat mer för min del om jag inte haft så tjockt och tunna hårstrån. De trasslar sig lite för mycket, men kommer absolut att fortsätta använda de ovala munstycket. Det jag brukar göra är att endast rundborsta topparna då dem ser så otroligt mkt mer fräscha ut.

Den får ändå hyfsat högt betyg just för att man ändå får mkt för pengarna. För den med lite kortare hår kommer den leverera sjukt bra och därmed va ÄNNU mer värd pengarna!

Resultat!

Blir somsagt ett otroligt självfall och jag tycker också att håret lägger sig ännu bättre under dagen…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *